Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje BMW e34 520i 24V ma defekt w postaci przepływomierza. I teraz, czy ktos orientuje sie w cenach przeplywek? Lepiej kupic uzywana czy nowa? Jaka firme wybrac a jaka to typowa firma krzak? Jesli moglby mi ktos doradzic to bardzo posilbym o pomoc. Ps ktos mi powiedzial ze orginal boscha kosztuje okolo 2000zł!!! :duh: prawda to?
Opublikowano
masz silnik 12 czy 24 zaworowy? w 24V byly przeplywki z goracym drutem i raczej sie nie uszkadzaly tak czesto jak klapkowe
Opublikowano

Witaj.

Mam nadzieję że przepływomierz został poprawnie zdiagnozowany...

Jeżeli jest faktycznie uszkodzony to jeżeli masz oczywiście takie życzenie to mogę załatwić przepływomierz BOSCHa za około 1270-1280zł.

Wcześniej jednak podaj jaki masz moduł sterujący, BOSCH czy SIEMENS.

Bardzo Mocne Wrażenia;-)
Opublikowano
Witaj.

Mam nadzieję że przepływomierz został poprawnie zdiagnozowany...

Jeżeli jest faktycznie uszkodzony to jeżeli masz oczywiście takie życzenie to mogę załatwić przepływomierz BOSCHa za około 1270-1280zł.

Wcześniej jednak podaj jaki masz moduł sterujący, BOSCH czy SIEMENS.

Ja znalazlem u naszego kolegi z forum akurat pasujacy do mojego i sprawny uzywany. (bledu nie pokazuje po podmianie, wiec chyba ok, nie wiem czy jest roznica odczuwalna czy nie bo tylko go wsadzilem na kompie, jeszcze nie montowalem na stale)

Szukajcie a znajdziecie :mrgreen:

Pozdrawiam