Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukam pomocy na tym forum ponieważ już sam jestem w tym wszystkich zagubiony.Jest kilka problemów których nijak sam nie rozwiąże.1.Problem to falujące obroty.Non stop od 600-1100.Po podłączeniu do komputera przez chwile skakały od 2000-2600 ale potem powróciło do "normy".Podejrzewam silniczek krokowy. 2.Wentylator przed chłodnicą w ogóle sie nie włącza nie wiedzieć czemu.Może dlatego ze nie ma climy.Auto bardzo szybko sie nagrzewa ale nigdy sie nie przegrzewa. 3.Palą mi się kontrolki Abs i asc.Czujnik w prawym przednim kole wymieniany ale nie dało to efektu.Oczywiście zapłacilem za czujnik. 230 zl:OKomputer nie wykrywa prędkości prawego przedniego koła.Mechanik powiedział ze może być to wytarty wieniec i będzie mnie to trochę kosztowało.

Tak więc tyle sie dowiedziałem od pana mechanika.Zostawiłem mu auto na 2 dni z nadzieją ,że mi to naprawi za nieduża stawkę.jednak było inaczej.nie dośc ,że te patałachy nic nie zrobiły to jeszcze jeden z ich mechaników wycofując z garażu wgniótł mi dość dotkliwie drzwi i błotnik.Zaraz potem dostałem telefon od szefa warsztatu ,że ktoś mi uderzył w samochód i uciekł nikt nie widział rejestracji.Przyjechałem na miejsce feralnego wydarzenia i lekko nie dowierzając tej wersji zdarzeń , pod wpływem nerwów zrobiłem awanturę.Wtedy mechanik sie przyznał.Szef był blady jak ściana gdy go zapytałem jak to było z tym uciekinierem z miejsca wypadku skoro mechanik sie przyznał?Toteż nie polecam warsztatu na ul.Jana Pawla II na terenie CKU w Koszalinie

Jeśłi ktoś może pomóc przy moich problemach to Proszę o odpowiedzi i porady>dziękuję

Opublikowano
odwiedź na forum temat "polecane warsztaty" i znajdź coś dla siebie, przy okazji tam też umieść ostrzeżenie przed tymi oszustami co Ci bunie zniszczyli :!:
Opublikowano
Jestem z Koszalina i dla siebie znalazłem tylko warsztat w Mścicach.Trochę ochłonę po tym wszystkim i pojadę do Mścic.Każdemu może się zdarzyć puknąć (no może nie każdemu) ale boli mnie to ,że chiały mnie faje najzwyczajniej oszukać...