Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie w 325tds touring było też to i miałem walniętą tuleje i tarcze z przodu powichrowana przy 100km/h biło tak w kiere że musiał bym przy hamowaniu zębami łapać.
Opublikowano
A to ci stuka z przodu czy z tył?? Jak z przodu`to mogą być wywalone gumy na stabilizatorze, łączniki stabilizatora, tuleje metalowo gumowe na wahaczu, ewentualnie poluzowany zacisk hamulcowy. Jak z tył to również mogą to być tuleje metalowo gumowe wahacza te co wchodzą tak jakby do progu pod siedzenie pasażera z tył, albo tuleje gumowe te co wchodzą do tylnej belki, są 4 sztuki.
Opublikowano
jak to gumy na stabilizatorze to nie ma tragedi,nie kosztują dużo.Jak robiłem zwieszenie z przodu i wymieniałem sworznie krótkie i długie +gumy na wahaczu + końcówki stabilizatorów + gumy na stabiliatorze + amorki to za robociznę zapłaciłem jakieś 250 zł +części.