Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam nastepujacy problem a mianowicie

Wymienilem wczoraj czujnik aobrotow kola abs i elegancko po resecie kompem kontrolka abs zgasla BYLEM PRZESZCZESLIWY bo juz nie mogem patrzec na to po czym ruszylem a po jakis 400 metrach znowu sie zapalila wiec spowrotem na kompa wyskoczyl mi blad przekaznika pompy abs co to za talatajstwo i gdzie to jest ???? bardzo prosze o szybka rekacje poniewaz w poniedzialek znowu jade z nim na kompa i nie chce zeby ziomek mnie naciagal na jakies mega kosmiczne sianko za przekaznik ktory na ale drogo kosztuje cale 15 zlotych

pozdrawiam

Opublikowano

Cześć kolego!ja mam w

e318i przekazniki pod maską obok bezpieczników.są koloru pomarańczowego będzie na nich u góry napis ABS.

Klema
Opublikowano
Ja miałem taki kłopot, że kontrolka od ABS-u zapalała się podczas jazdu a potem gasła...w pewnym momencie zapaliła się na stałe...miałem uszkodzoną kostkę od ABS-u , taką czerwoną przy bezpiecznikach, jej wymiana pomogła :wink: