Skocz do zawartości

KOLEJNY PROBLEM ZAWIESZENIE 318i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I znow cos sie stalo :(

Stuka mi tylny zawias mam wrazenie ze od prawej strony.Patrzylem amortyzator raczej to nie jest, czy mial ktos z tym kiedy problem?

Prosze o pomoc bo juz mnie to stukanie zaczyna wkurzac :/

pozdr

lech

Opublikowano
:twisted: mozna je dostac w kazdym sklepie moto z czesciami do aut zachodnich i to groszowe sprawy jak na BMW serdecznie pozdrawiam i kolega ma racje to napewno te poduszeczki bo tez wymienialem taki metaliczny dzwiek doprowadzajacy do szalu :mad2: :cry2: heheh A propo ceny to nie pamietan dokladnie ale chyba cos kolo 40 moze 50 zl za sztuke :P
Opublikowano

Heh super jestem wdzieczny!Bo juz mi łeb pęka od tego "odgłosu".Obawialem sie ze bede musial caly amor wymenic ale jak sa poduszczeki to moje szczescie :D.

pozdr

bwr

Opublikowano

tym razem ja musze prościc o porade!

przed chwilą ojcu w 316 poszła jedna część.

podjechałbym jutro do serwisu i zapytał czy mają ale nie potrafie znaleść numeru katalogowego

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA11&mospid=47434&prod=19910700&btnr=31_0267&hg=31&fg=10

na tym schemacie ta część ma numer 8 ale nie ma jej na liście może ktoś wie jak to obejść??

150 kucyków pod maską!
Opublikowano
wydrukowałem sobie ten schemat zajede jutro z rana do Profi-Zabrze , ciekawy jestem czy mają na stanie i ile zaśpiewają :?
150 kucyków pod maską!
  • Członkowie klubu
Opublikowano
podjechałbym jutro do serwisu i zapytał czy mają ale nie potrafie znaleść numeru katalogowego

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA11&mospid=47434&prod=19910700&btnr=31_0267&hg=31&fg=10

na tym schemacie ta część ma numer 8 ale nie ma jej na liście może ktoś wie jak to obejść??

Wg. ETK nr jest taki: 31 35 1 127 263 (dla 316i M40 1993 saloon)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

dzięki!

byłem dziś w ASO gośc połapał sie w mig na tym moim schemacie i zaśpiewał 6,30 zł :D

a ktoś mówi że BMW to drogie auto w utrzymaniu :D :D :D

150 kucyków pod maską!