Skocz do zawartości

Odbojnik drzwi... Otwarte drzwi nie blokuja sie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam maly problem z dzrzwiami kierowcy w swoim autku.

A mianowicie pekl mi jeden element z "odbojnika drzwi"

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL71&mospid=47634&btnr=41_1101&hg=41&fg=40

Na tym rysunku oznaczony jest numerem 5.

A pekl mi ten kawalek drutu. tak dziwnie wygietego.

Dzieki temu drzwi sie same zamykaja, nie ma takiej jakby stopniowej "blokady", no wiecie o czym mowa :P

Nie orientujecie sie drodzy forumowicze czy jest mozliwosc dostania gdzies samej tej jakby sprezyny (druta tego) ??

Czy trzeba zamawiac cale mocowanie?

Pozdrawiam :)

Opublikowano
raczej caly element ja mialem to samo tyle ze w e36.... ja wymienilem calosc bo koszt niewielki... znalazlem na szrocie rozwalonego sedana i za dyszke mi to oddali nie wazne ktora strona i jaki typ nadwozia przynajmniej w e36 ale rozejrzyj se dokladniej

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

ostatnio zakładałem u siebie... zapłaciłem 88,73zł u Fusa w Warszawie... na stanie nie mieli, zamawiali dla mnie...

Mozesz tez szukac uzywki ale jak ja znalazłem kogos komu ewentualnie chiałoby sie to wykrecic z drzwi to chciał 60zł wiec sobie darowałem:)