Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko kupiłem E-46 320 D 1999 rocznik to ma łańcuch czy pasek rozrządu. No i jak kierować tym orginalnym webastem nie mam pilota do tego klimatyzacją jakoś? Czy da sie tam jakoś ustawić godzinę żeby zimą fajnie nagrzało silnik i wnętrze? Dziękuje za pomoc z góry.

Na wszystkie swoje pytania znajdziesz odpowiedzi na forum- wystarczy poszukać :search: :search: :search: Podstawy regulaminu forum się kłaniają, także w zakresie sposobu tytułowania postów

:diabel_smiech:

Następnym razem zamknę temat i dam ostrzeżenie! :twisted2: Moderator

Opublikowano

Moderator - kolega, chciał założyć nowy temat po to żeby, nie szukać - jest nowym użytkownikiem forum.

W swoim temacie może pisać o problemie który dotyczy jego samochodu i zawsze o coś innego dopytać w tym że problemie - tak jest łatwiej. Chyba po coś istnieje to forum!!!

Co do tematu to w E46 320d z 1999 r. jest łańcuch rozrządu.

Pzdr. :)

Kolego Jochal- regulamin forum przewiduje najpierw poszukanie a potem zakładanie tematu. To jest pewnego rodzaju jeden z podstawowych elementów netykiety.... Zresztą po to nowi forumowicze mają pod swoim nickiem dopisek- zanim zapytasz, poszukaj...... MOD:lol:

Opublikowano
tym Webastem się nie steruje w żaden sposób. To nie jest Webasto postojowe do dogrzewania wnętrza tylko takie, które pomaga rozgrzać szybciej silnik. Komputer sam nim steruje a ty nie masz na to wpływu. Chociaż przyznaję rację Moderatorowi - mogłeś najpierw użyć :search:

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

Opublikowano
Wielkie dzięki Panowie dzięki wam już wszystko wiem co chciałem. A tak w nawiasie mówiąc to MODERATOR strasznie nerwowy fakt szukałem najpierw odpowiedzi na moje pytania ale nie było lub nie znalazłem takich konkretnie jakich wy mi udzieliliście. Jestem nowy i faktycznie młodym ja osobiście zawsze daję szansę. Wielkie Dzięki jeszcze raz.