Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie odswieżam temat bo stała się straszna rzecz znów zapaliła mi się kontrolka od Air Bagu!!!! 2 tygodnie był spokój po lutowaniu połaczeń napinacza i kasowaniu na kompie a tu znowu awaria!!! czy możliwe że teraz bedzie trzeba robić matę?? bo wcześniej też wykrywało błąd maty ale dawał się kasować???
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Możliwe... Jak wtedy miałeś błąd maty, to uważam, że nie musiałeś sie trudzić z lutowaniem kabelków napinaczy... Jak się nie da skasować, to pewno będzie diódka do wlutowania :mrgreen:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
No niby tak ale mata dawała sie skasowac a zostawal tylko blad napinacza wiec zrobilem tylko napinacz!! chyba podjade jeszcze na kompa i zobacze czy uda sie jeszcze ja zgasic i na jak długo a jak nie to dioda,lutownica i do dzieła
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.