Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powoli przymierzam się do zmiany autka padło teraz na E39,który silnik wybrać 2,5td tds? czy benzynkę 2,0 na co zwrócić uwagę przy kupnie wasze spostrzeżenia jeżeli ktoś takie posiada.Interesuje mnie oczywiście limuzynka nie kombi.Na razie nie mam nic na oku bo jestem bardzo wymagający ;)musi mieć ładne wyposażenie i oczywiście stan techniczny i dobrą cenę max do 17tys.Jak nic nie znajdę to przejadę się do bundes :)
Opublikowano
Hm.......,no tak...,zwykle wymagamy wiele za zbyt niewiele..........,a co do tematu,to juz jest podobny na forum,zdaje sie,że : "+ i - E39",pozdrawiam i życze powodzenia......
Opublikowano

CHIEFF piszesz, że jesteś "wymagajacy", ale nie masz kasy. To się trochę kłóci. :wink:

Za takie pieniądze dostaniesz tylko zajechanego TDS'a (choć nie jestem pewien czy padliny nawet po tyle chodzą) albo 2.0 z biednym wyposażeniem i bardzo średnim stanie. W przyszłości będą tylko warsztaty i warsztaty...

Realna kasa za 2.0 z klimą to 20 tys. (z opłatami) sprowadzając zza granicy. Za TDS'a podejrzewam, że tak jak za 528i czyli około + 1000 euro.

Opublikowano
Panowie panowie spokojnie kto szuka ten znajdzie także pochwale się co nabyłem ,ale pytam o info słabych punktów tego auta interesuje mnie gdzie zaglądnąć co sprawdzić na co zwrócić uwagę.Swoje poprzednie auta też szukałem długo i oba zostały sprowadzone osobiście i nie ma na co narzekać .