Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem tu nowym użytkownikiem forum jak i e36. Po zakupie autka okazało sie ze nie działa szyber (na korbkę) więc postanowiłem sprawdzić co mu dolega. Okazało się ze jest ułamany jeden zawias z przodu a drugi rozsypał mi sie przy demontażu. Są to te zawiasy co suwają sie po prowadnicy szyberdachu do których jest przymocowana blacha te od przodu samochodu.Moje pytanie brzmi czy dostanę gdzieś takie zawiasy ewentualnie może ktoś zna numery katalogowe tych częśći. Z góry dziękuję za wszystkie pomocne informacje

Opublikowano

Myślałem że co innego Tobie padło, ten element akurat zbyt często sie nie psuje :)

Zadzwoń do ASO to sie dowiesz, według realoem $25.39

Szkoda że wcześniej nie napisałeś, tydzień temu wyrzuciłem swój stary szyberdach w którym to było sprawne :)

Opublikowano
No szkoda ze sie za to tydzień temu nie wziołem. Mozliwe ze ktoś ma takie zawiasy na zbyciu ze starego szybra to chętnie przygarnę za odpowiednią opłatą potrzebuję prawy i lewy