Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kiedys zakupiłem moduł domykania szy i teraz chciałbym go załozyc ale problem jest taki ze zgubiłem schemat podłaczenia czy moze mi ktos pomoc z podłaczeniam???????
Opublikowano

To nie jest standardowy moduł w E30. Rozumiem, zę dokupiłeś ten moduł. Najłatwiej zwrócić się do sklepu / osoby gdzie dokonałeś zakupu.

Z szybkiej analizy wynika, że na allegro jest kilka takich modułów a więc u jednego z tych sprzedawców możesz też się zapytać. Uważaj tylko na sposób podłączenia poniwać w E30 nie ma zbyt duzo punktów zasilania po wyjęciu klucza - a te moduły potrzebują, aby szyby były zasilane po wyjęciu klucza. Jest to sprawa tylko zasilania silników szyb, co da się zmienić :). Proponuję jednak nie podłączyć tego systemu bezpośrednio do zasilania, tylko przez moduł opóżniający wyłączenia zasilania, co spowoduje, że układ nie będzie cały czas zasilany - tylko np przez 2,5 minuty po wyjęciu klucza.

Uzależniony od 325iC

Zakochany w żonie

.....ja też jeżdżę E30 z wyboru!