Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, Gdzieś na forum znalazłem kiedyś że trzeba wejść już nie pamiętam na jaką pozycję, chyba 18.0 i sie pojawia on / off i można odblokować resztę funkcji. Mi działa od 1.0 - 2.0 już próbowałem zatwierdzić na on i off i nic... Dodam że nie mam przycisku BC i jest to wersja 316i w sedanie z silnikiem 1.9 B 105 KM i bez klimatyzacji. Nie wiem czy to możliwe żeby w tym modelu to było niedostępne czy coś sie zblokowało lub źle robię. Aha dodam że mam nie skasowaną inspekcję jak ma to coś do tego. :oops:
Opublikowano

Jak już dojdziesz do tego testu 19 zostawiasz

Wyświetla się off i wtedy naciskasz lewy przycisk i odrazu pojawia się test 1 naciskasz pojedynczo aż dojdziesz do interesującego ciebie testu (wszystko to musisz wykonać ciągle - jak przerwiesz to czytaj dalej).

Jeżeli chcesz inny naciskasz i przytrzymujesz lewy przycisk na licznikach jak pojawia się napis test, naciskasz pojedynczo do testu innego, ... itp

Jeszcze jedno jak chcesz znowu wejść do testów to procedura od nowa. Za każdym razem.