Skocz do zawartości

Mam Problem z wycieraczkami???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z wycieraczkami działają na najszybszym biegu, wysiadły mi spryskiwacze i prubowałem naprawic ale cos sie chyba spaliło bo nagle przestały działac. Co mam zrobic?????
Opublikowano

Sprawdz bezpieczniki. Moze tez przekaznik czasowy trafilo, ale zaczyna sie od najprostszych rzeczy.

A jesli spryskiwacze nie dzialaja, to pytanie czy dziala pompka, slychac ja?

Jak nie to zasilanie gdzies padlo, moze tylko zasniedziale kable...

Pozdrawiam
Opublikowano
Bezpieczniki juz sprawdzałem jest ok. Problem w tym że spryskiwacz przestał działać i napewno to silniczek wyciągnełem wtyczke sprawdziłem czy jest prąd i był, wycieraczki nadal działały normalnie ale chyba podłączyłem odwrotnie wtyczke do silniczka spryskiwaczy a raczej napewno, :mad2: jak to mozliwe a mozliwe ale nie oto chodzi :modlitwa: po tym nie ma juz prądu we wtyczce która idzie do spryskiwacza i wycieraczki pracują tylko jak przełącze wajche do samej góry a po wyłączeniu zatrzymują sie w tej pozycji w której akurat są i musze celowac zeby je ustawic w pozycji wyjściowej. Mam nadzieje ze ktoś miał podobny probłem i uda mi się to naprawic bez pomocy ELEKTRYKA.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam kolegę ponownie :)

Spróbuj podmienić (jak ktoś ma u Ciebie z znajomych E34) jak pisałem na PW przełącznik od wycieraczek, bo może się okazać że on sie urlopuje. pozdrawiam.

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
Spróbuje z tym przełącznikiem ale wrazie co gdzie sie znajduje przekaznik i jak on jest opisany/oznaczony.