Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o poradę . W moim nowym zakupie poprzedni właściciel powypalał papierosem , trzymając ręce na kierownicy dziurki w nakładce wewnętrznej słupka między szybą przednią a drzwiami kierowcy. Chciałbym ją zmienic na nową stąd pytanie jak ją zciągnąc ,gdzie podważyc , gdzie wyszarpnąc,co odkręcić itd.

Nakładka jest w wersji z poduszką powietrzną. Czy przy tej operacji odłączac akumulator? Dziękuję z góry za podpowiedz

Opublikowano
W górnej części osłony słupka jest plastikowa zaślepka AIR musisz ja ściągnąć tam jest ukryta śruba troxy, tak mniej więcej w połowie tej osłony jest bolec wchodzący w zatrzask musisz delikatnie podważyć i cała osłona elegancko wychodzi
E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.
Opublikowano
Dzięki za info ,właśnie zamówiłem w Inchcape w Wawie - 158 brutto czas realizacji ok 6 dni roboczych. Jeszcze nikt tego nie zamawiał w PL okazuje się, - chyba jestem nadmiernym pedantem :) :doh: