Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy jest różnica miedzy poduszkami silnika diesela a benzyny. Facet ma wystawione do sprzedarzy do 730i a ja mam 730d i nie wiem czy jest miedzy nimi róznica. Prosze o pomoc.
Opublikowano
Silnik 3.0 l w E38 to V8 wiec poduszki sa całkiem inne.U ciebie przychodza dwie rozne poduszki prawa o numerze 22 11 1 096 512 i lewa 22 11 6 750 069.Podobne z wygladu sa w 2.5 tds jednak maja inne numery wiec nie ma co ryzykowac.Cena twoich w serwisie to 65 euro czyli ok 200 zł za sztuke.Numery powinny byc odlane na czesci,wiec gdy zdecydujesz sie na uzywki to łatwo sprawdzic czy to odpowiednie poduszki.Ja jednak kupiłbym nowe...cena nie jest druzgocaca.Pozdrawiam.
Opublikowano
dobrze koleś mówi według katalogu są to inne poduszki........cena nie jest oporowa około 220zł/sztukę i przynajmniej jest się pewnym co się ma wsadzone!!
Opublikowano
anus 1983 Dzięki bardzo za poduchy :D mam nadzieje ze dotrą do mnie na czas i moje maleństwo znowu bedzie mogło śmigać jak wcześniej :dance: Pozdrawiam