Skocz do zawartości

przyspieszacz pompy wtryskowej w tds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z pompa wtryskowa, standardowy- na cieplym silniku musze dluzej krecic rozrusznikiem. mam do wybory albo wymiane pompy (co nie jest takie proste, bo ta pompe musze jeszcze znalezc) albo zalozyc przyspieszacz do pompy wtryskowej-opcja zdecydowanie duzo tansza. wiecie cos moze na temat tych przyspieszcaczy-czy rozwiazują one problem z pompa czy jest to tylko tymczasowy trik?

prosze o rade, z gory dziekuje!

Opublikowano
montowałem ze 2 tygodnie temu coś takiego u kolegi w E-39 miał założony wcześniej układzik który włączał mu świece iza każdym razem i dłużej je grzał ale nie zdało to do końca egazminu i kolega kupił takie urządzonko na allegro za około 80zł które własnie przyśpiesza sterowanie pompą chyba niewielki układ i 4 przewody 2 do zasilania a 2 to wejście i wyjście przewodu idącego od komputera i powiem szczerze że efekt piorunujący przy każdym rozruchu pali na dotyk i na kilka sekund trzyma wyższe obroty które po chwili opadają do normalnego poziomu więc szczerze polecam urządzenie...