Skocz do zawartości

Czy sprężyny od 316, 318 e36 pasuja do 320 ?? HELP !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie....

mam okazje kupic sprezynki HR ale do 316, 318 a ja mam 320 no i nie wiem czy te sprezynki wytrzymaja bo jednak 320 troche ciezsza jako ze silnik ciezszy chyba :) aha i czy jest jakas roznica miedzy limuzyna i coupe??

I takie pytanie: chcialbym lekko obnizyc przod ( za wysoko stoi) ale nie tak na max bo nie chce stracic zebow na naszych drogach, czy musze wymieniac sprezynki czy moze da sie cos zrobic Z oryginalnymi?? ewentualnie mozecie polecic jakies sprezynki do max 30mm obnizenia?? a moze ktos ma na sprzedaz za rozsadna cene?? POZDRAWIAM

Marcin-coupe...BMW theBestMachineontheWorld
Opublikowano

Co do sprężyn z 316 do 320 to nie bedzie to grało. Jak słusznie zauważyłeś inna waga samochodu, osiągi etc. Wiec jak chcesz obnizac to kup do 320! Ja w swojej mialem niebieskie i byla taka gleba ze ciezko sie tym poruszalem w miescie Poznaniu na przejazdach itp. (Zdjecia pewnie sa w topicu "Bardzo przydatna rzecz na naszym forum"). Chyba koloru czerwonego mniej obnizaja auto. Ale specem w tej dziedzinie nie jestem.

POZdro

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.