Skocz do zawartości

320 z angli. Czy warto kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do kupienia E36 2.0 AUT 95r ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Komputer pokładowy, Poduszka powietrzna, Szyberdach, Wspomaganie kierownicy.

Chciał bym go kupić na części. Ale martwi mnie automat. Co sądzicie o tym?

Opublikowano
Za duzo czesci to z niego nie bedzie,lusterka,instalacja etc.raczej nie beda pasowac ale takie jak komp czy budzik raczej tak.przelicz dobze czy ci sie oplaca :?
Opublikowano
  • Autor
No właśnie wszystkie wiązki kabli będą lewe więc nie n\będą pasować. A ktoś się oriętuje jak to jest z kupieniem auta i co dalej? Wyrejestrować go? Itak co chce kupić moze lepsze europejskie? Ale części blacharskie, śilnik, skrzynia i most to chyba nie sa jak mańkut?
Opublikowano
Mam kolega ktory już jakiś czas sprowadza angliki.Na brak chętnych na części nie brakuje,widze ze tylko tym sie zajmuje wieć raczej opłacalne zajecie
Opublikowano
  • Autor
Jarku to może gdzieś się jutro ustawimy bo będę w wawie ok 17. To pogadali byśmy co i jak. A ktoś coś jeszcze wie na temat anglika?
Opublikowano
Spoko.Najwyżej zostane trochę dłuzej w pracy i nożemy sie gdziś ustawic.Komórke znasz to wal śmiał :cool2: