Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie , nie moge sobie poradzić ze światłami stop przestały działać , żarówki sprawne bezpieczniki też, dodam ze nie działa żadne światło lewe prawe ani środkowe na szybie . Ma maoże ktoś jakis pomysł?? Czy może jakis przekaznik jest także odpowiedzialny za swiatła ?? Pomocy panowie , w dodatku wszystko mam po włosku łącznie z instrukcja także za wiele nie wyczytam :(
Opublikowano

kolego ja mialem podobny problem,tylko ze przestaly mi swiecic tylnie lampy!!!

okazalo sie ze mialem zwarcie,przetarl sie kabelek od podswietlania tablic z tylu,wiec sprawdz dokladnie moze to jakas drobnostka!!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
Stawiam na czujnik pod pedałem, wyjąć wyczyścić lub kupić nowy ok. 20zł

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano
dokładnie jak wyżej napisał kolega do wymiany czujnik przy pedale chamulca.. wyjmij wtyczkę i wsadź drucik do dziurek czyli zewrzyj na wtyczce jak się zapalą stopy to jedź do sklepu i kup nowy cena około 25- 30 zł miałem to samo tylko że dopiero diagnosta na przeglądzie mnie uświadomił jak kazał mi wcisnąć stop ja wciskam a on dalej woła abym wcisnął chyba ze 4 razy hihihii i nawet nie wiem ile czasu jeździłem bez stopu... a ostatnio nawet zabrakło mi wstecznego i to dopiero masakra jak trzeba gdzieś cofnąć w nocy na szczęście kupiłem czujnik w serwisie w niemczech za 25 zł na nasze PLN i mam oryginał a wymiana zaledwie 15 minut