Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś spotkał się z takimi osłonami maski do E36 a jeśli tak to proszę o jakieś namiary... cholerne muchy i inne byzczki codziennie niszczą mi autko :( "w Holadnii lata tego duuuuużo więcej niż u nas w Polsce ;/"

Właśnie coś takiego:

http://www.carsdream.com/bra.html

Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano

Znalazłem na Allegro :) Szkoda tylko, że na samą maskę, a mi chodzi bardziej o tak zwaną "Pełną osłonę BRA" czyli: maska+zderzak.

Myślę, że temat zakmnięty, bo czegoś takiego... po prostu nie ma do E36 ;/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znalazłem na Allegro :) Szkoda tylko, że na samą maskę, a mi chodzi bardziej o tak zwaną "Pełną osłonę BRA" czyli: maska+zderzak.

Myślę, że temat zakmnięty, bo czegoś takiego... po prostu nie ma do E36 ;/

Jest, jest :) Widziałem kiedyś na jakiejś amerykańskiej stronie do E36 nawet dla różnych wersji zderzaków.

Opublikowano
Sądząc po linku chłopaki uszyją do każdego auta lecz BRA w e36 nie bardzo mi sie widzi, jak ma to wyglądac jak w tym focusie czy seicento to prosze nie rób tego :duh: . Bra pasuje do e30 lecz w e36 bedzie to wyglądać jak zderzaki z laminatu typu RS w kredensie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sądząc po linku chłopaki uszyją do każdego auta lecz BRA w e36 nie bardzo mi sie widzi, jak ma to wyglądac jak w tym focusie czy seicento to prosze nie rób tego :duh: . Bra pasuje do e30 lecz w e36 bedzie to wyglądać jak zderzaki z laminatu typu RS w kredensie.

na tym focusie i seju to juz bardziej majty przypomina niz stanik (bra) :mrgreen:

Opublikowano
Co do seja i focusa zgadzam się, zwłaszcza na fordzie no to wygląda jak jakieś gacie. Ale co do mojej Bumy, wiadomo liczy się wygląd, ale BRA zakładana jest w wiadomym celu, a nie dla wyglądu.