Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ktory z was drodzy koledzy posiada w swojej e60 lusterka z podswietleniem? Chodzi oczywiscie o zewnetrzne lusterka i to swiatlo padajace na ziemie. Moje pytanie jest takie, czy jesli taka opjca jest w aucie to czy oba lusterka powinny miec to podswietlenie czy tylko od strony kierowcy? A drugie pytanie, czy da rade w e60 wymienic trzymak na napoje? Bo niestety moja zona zdazyla mi juz go polamac :/
Opublikowano
Witam, ktory z was drodzy koledzy posiada w swojej e60 lusterka z podswietleniem? Chodzi oczywiscie o zewnetrzne lusterka i to swiatlo padajace na ziemie. Moje pytanie jest takie, czy jesli taka opjca jest w aucie to czy oba lusterka powinny miec to podswietlenie czy tylko od strony kierowcy? A drugie pytanie, czy da rade w e60 wymienic trzymak na napoje? Bo niestety moja zona zdazyla mi juz go polamac :/

Ad 1. Obie strony sie swieca

Ad 2. Mozna wymienic cupholdery. Ja zmienialem, to robota na 5 minut.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano

Hej.

Ja tylko dodam ze to diodowe podświetlenie padające z lusterek jest częścią pakietu dodatkowego oświetlenia, które zawiera także podświetlenie klamek i półek w drzwiach, skrzyni biegów oraz środka kanapy tylnej (światło pada z podsufitki). Oczywiście ma kolor ambro :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Dobra , a teraz pytranie za 100 punktów na ile kabli powinno byc lusterko z pamiecia fotela, fotochormowe, elektryczne z podswietleniem?
Opublikowano
Witam sznownego kolege, wydaje mi sie ze powinienem miec gdzies zapasowy-e uchwyty na kubki,jesli jeszcze potrzebny daj znac pozdrawiam