Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem ze zmieniarką w e39 touringu, źle odtwarza płyty tzn. przerywa, zacina, szumi, szczególnie jak przyspieszam lub hamuje albo zakręt biorę. Pomożecie?
BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
Mam problem ze zmieniarką w e39 touringu, źle odtwarza płyty tzn. przerywa, zacina, szumi, szczególnie jak przyspieszam lub hamuje albo zakręt biorę. Pomożecie?

witam

to taki ukryty myk który to informuje żebyś nie zajechał Auta :norty:

sprobuj nagrać płytkę jak najwolniej albo Oryginał zapodaj , jak będzie to samo to pewno ESP szlag trafił albo laser zresztą jedno z drugim idzie w parze

Opublikowano

Spróbujemy pomóc...

po pierwsze - sprawdź jak ta Twoja zmieniarka ma z bokowca ustawioną pozycję - Vert / Hor. Rozchodzi się o to że albo w pionie albo w poziomie będzie wariowała jeśli jest źle nastawiona.

po drugie - jeśli pierwsze nie pomogło to jest to symptomatyczny feler zmieniarki = wszyskie po paru latach się chromolą (było o tym od Kolegi "Sebasta" kiedyś - poszukaj proszę...).

...

Opublikowano
a jak powinno być, mam zmieniarke postawioną w pionie czyli magazynek z góry jest to vertical czy horizontal bo sie nie orientuje w tym
BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
a jak powinno być, mam zmieniarke postawioną w pionie czyli magazynek z góry jest to vertical czy horizontal bo sie nie orientuje w tym

Vertical (V) to pion, Horizontal (H) to poziom. Czyli jeśli Twoja zmieniarka "stoi" to powinieneś nastawić na "V".

...