Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wygląda to tak że podczas zapalania chwile trzęsie silnikiem i słychać jakieś dziwne stuki, trzymając nogę na sprzęgle czuć dziwne pulsowanie po czym wszystko się uspokaja, gasząc silnik również coś stuka, nie mam pojecia od czego zacząć, czy ktoś z was miał podobny problem - bardzo proszę o wasze rady.
Opublikowano
wymeń poduszki pod skrzynię ew pod silnikiem , to załatwi sprawę ale najpier sprawdż je bo na pewno jedne z nich to powodują kwestia tylko które
Opublikowano
Tego się właśnie boję, nie mam pojęcia jaki to koszt ale pewnie sporawy, czy ktoś to ostatnio wymieniał i jest z oriętowany w cenach ?, lepiej żeby to były poduchy :(
Opublikowano
Tego się właśnie boję, nie mam pojęcia jaki to koszt ale pewnie sporawy, czy ktoś to ostatnio wymieniał i jest z oriętowany w cenach ?, lepiej żeby to były poduchy :(

trzeba być optymistą , jak bym tak myślał co mnie może czekać za miesiąc osiwiał bym chyba :mrgreen:

Opublikowano
Dzięki kolego, lepiej nie myśleć ale możecie troszkę bardziej przybliżyć czym jeszcze oprucz talich stuków przy odpalaniu i gaszeniu może charakteryzować się awaria tego koła, czy to coś bardzo groźnego czy można jakiś czas jeździć ?