Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli już, to skłaniałbym się do zlecenia tego zaufanemu serwisowi (są takie co sprowadzają na zamówienie, a na codzień handlem się nie zajmują), ew. pojechać z kimś kto sprowadza i ma znajomości, zna język i wie gdzie szukać.

Ten co teraz mam był sprowadzany na zlecenie, ale że nie miałem za dużego doświadczenia w beemkach, to popełniłem kilka błędów i trochę za dużo mnie wyszedł (razem z tym co musiałem dołożyć później).

W moim przypadku wyjazd do Niemiec, to kilka dni urlopu, którego i tak jest dość mało, nie mówiąc o tym że jakbym pojechał sam, to bym nic nie znalazł, albo kupił złom...

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie napiszę nic nowego, handlarz patrzy żeby w miarę wyglądało i miał na nim największe przebicie w cenie.
Opublikowano
Przez tych handlarzy prawdziwych nie można dobrych aut sprzedać, od czasu do czasu też coś przyciągnę na handel, ale zawsze szukam auta w liściu, z "prawdziwą" książką i bezwypadkowe, ale jest problem ze sprzedażą takiego auta bo: "Panie ale ja widziałe identycznego ale pare tysięcy taniej" i wytłumacz takiemu klientowi, że moje auto ma 150tyś prawdziwego przebiegu, a tamten przed sprowadzeniem miał 500tyś.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png