Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
jeśli tak ma wyglądać następca mojego ukochanego M6 to ja sie nigdy już za Mercem żadnym nie obejrzę:)

ochyda przy CL-u nowym się kryje, a wyglada jak przejechana żaba

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
CUDOWNA!! naprawde super i ta felga mmhh. I w końcu BMW ma piekną pupe :norty:

Wizyta na stacji benzynowej - 300 zł

Zakupy w sklepie motoryzacyjnym - 1000 zł

Jazda BMW - bezcenne

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

co raz blizej premiery nowej 6tki F12 , obecna E63 jezdzi juz od konca 2003, czyli na wiosne nowa F12 powinna byc juz oficjalnie pokazana

F13 cabrio z miekkim dachem, jeszcze zamaskowana, slychac V8, pewnie 4.4 V8 407KM , nastepne 650i

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=324849

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm chciałem obejrzec ale link juz nie trybi coś i lipa - żarty, poszukałem i obejrzałem, wiadomo 1 klasa i w ogóle bardzo nieładnie tu jakiś kolega wyciągnął porównanie do miety - to nie ma co przyrównywac. Mamy tu takie fajne podkładki pod tablicę z napisem " als ik wil een mercedes rijen dan ik naar taxi bellen" co oznacza jeśli chce jechac mercedesem dzwonie po taxi - w mojej opini trafnie określa pozycję miety jako aut do roboty bardziej niż do przyjemności.