Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Czy w każdym modelu e60 można oglądać TV?? Czy jest to związane z przeróbkami czy jest to po prostu funkcja, którą trzeba włączyć/wybrać??
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
o to mi chodziło, dzięki :)
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
Podepne sie pod temat, w polsce dziala ten tuner z e60? Normalnie mozna lukac tv ? :]
Opublikowano
Podepne sie pod temat, w polsce dziala ten tuner z e60? Normalnie mozna lukac tv ? :]

Tak normalnie można lukać jest i obraz i dźwięk (można wybrać w opcjach inny standard PAL). Z anteny to niewiele kanałów można odebrać 1,2,Polsat nie mówię tutaj o dużych miastach, gdzie wybór jest znacznie większy. Można także dokupić przystawkę do DVBT (cyfrowa telewizja) ale z tego to skorzystają na razie tylko chyba mieszkańcy Wawy (odbiór super pewno nawet bez śnieżenia nawet podczas jazdy).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
koledzy w moim e60 mam chyba Navi Prof. duży wyswietlacz ale nie mam funkcji TV to znaczy że niemam tunera
Opublikowano
Mam pytanie odnoscie tej dostawki DVB, gdzie mozna ja kupic i jak zamontowac? Pozdrawiam
Opublikowano

analogowy tuner TV w E60 to jest jedna wielka parodia

jakosc sygnalu jest tragiczna, trzeba miec sporo szczescia zeby znalezc w miare mocny sygnal i jako taki odbior

zazwyczaj jakosc transmisji jest bardzo slaba (sniezenie to norma)

w Niemczech po przestrojeniu na germany jest to samo

jedyna opcja to tuner cyfrowy ale w Polsce to nie dziala ...

Opublikowano
Sygnal DVB dziala w Polsce, przynajmniej w Warszawie, problem tylko jak dokupic cos takiego do e60? i gdzie to sie montuje?
  • 1 rok później...
Opublikowano
Ja mam zamontowany taki tuner cyfrowy w mojej e39 ale jeszcze go nie odpaliłem. Jak przetestuję to dam znać, nie wiem jak go włączyć jak kupowałem auto klient mi to pokazywał ale zapomniałem.
Opublikowano
Ostatnio jadąc oglądałem (słuchałem bo blokada) skoków z Małyszem i mimo że jechałem przez jakieś "zadupia" :oops: to dźwięk był cały czas dobry - czy po zdjęciu blokady obraz mocno ucieka podczas jazdy???Stojąc to z nim jest różnie najczęściej nieciekawie.Funkcja rzadko używana ale raz po raz czekając za kimś się przydaje :lol: :lol: :lol:
Opublikowano

Witam,

czy ktoś montował taki tuner, jesli go fabrycznie nie bylo? Jak taka operacja wyglada? Mam navi prof CIC.

Stoje dziennie troche w korkach i chetnie bym sobie poogladal :)

• 3 lata później...