Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy da radę wyąć górny wahacz bez wyciągania amortyzarora patrze tam tak i troszkę mało miejsca a wiadomo troszkę czasu to zajmuje. Czy ktoś już robił??

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
dałem 240 za sztukę kompletne. Brałem tylko dlatego,że były odrazu z tuleją tuleja jest niby lepsza bo bez płynu w środku cała gumowa zobaczymy jak to bedzie :) oby sworzeń sę nie rozleciał za szybko.

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Opublikowano

Za około 280zł masz Lemfordera rowniez kompletnego z tulejami, od faceta z allegro z Wodzisławia, ona ma niskie ceny i na zamownienie sciagnie ci wszystko. Kiedys był temat odnosnie tych czesci, sa w 100% oryginalne a tansze niz po znizkach w focie albo w podobnej cenie

http://www.allegro.pl/search.php?string=bmw+e39&us_id=3162463&country=1

tutaj masz strone uzytkownika, zadzwon kazda czesc zalatwi jak nie ma wystawionego. Warto dac te 60-70zł wiecej i miec Lemfordera

Opublikowano

w podobnej cenie miałem u mnie lema ale na razie musiałem dać sobie siana jak te siądą to wymienie na lemfordera.

Bardziej mnie martwi to że po bliższym przyjrzeniu się sprawie nie sądzę żeby można było wymontować bez odkręcenia amortyzatora. swrzeń jest nim praktycznie zablokowany od góry są może 2 cm miejsca.

Kolega pisał że się da wcześniej ale on ma pewnie zawieszenie Mpakiet a tam oba wahacze mają sworznie od dołu a górny z e39 jest w tym wypadku dolnym, zamiast do przodu idzie do tyłu.

Zmieniał ktoś ten zwykły??

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Opublikowano
w podobnej cenie miałem u mnie lema ale na razie musiałem dać sobie siana jak te siądą to wymienie na lemfordera.

Bardziej mnie martwi to że po bliższym przyjrzeniu się sprawie nie sądzę żeby można było wymontować bez odkręcenia amortyzatora. swrzeń jest nim praktycznie zablokowany od góry są może 2 cm miejsca.

Kolega pisał że się da wcześniej ale on ma pewnie zawieszenie Mpakiet a tam oba wahacze mają sworznie od dołu a górny z e39 jest w tym wypadku dolnym, zamiast do przodu idzie do tyłu.

Zmieniał ktoś ten zwykły??

Bez problemu wytargasz obydwa,dolny,górny.....amor zostaje nie wzruszony na miejscu