Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Zastanawiam sie nad nawiazaniem wspolpracy z serwisem/sklepem www.insideperformance.de :)

Czy Waszym zdaniem ich produkty moglyby sie przyjac w PL gdyby byly dostepne w PL a nie w DE ? :)

Osobiscie kazde moje podejscie do nich konczy sie pozytywnymi wrazeniami. Zarowno kupno ringow do compacta, jak i pomoc przy ich wlozeniu i jeszcze pozniejszy support techniczny (padl mi transformatorek), gwarancyjny sa na naprawde wysokim poziomie..

W zwiazku z powyzszym, moze by tak im w PL pomoc ? :)

Opublikowano

zapewne znajdą się ludzie którzy będą chcieli poprawić swoje auta

choć ja osobiście jestem zwolennikiem tylko i wyłącznie części wyprodukowanych oryginalnie przez BMW

• Członkowie klubu
Opublikowano
Mnie się np. podobają karbonowe gadżety, szczególnie nerki.

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
Widzę że nie które produkty mają ciekawe i mogą sie przyjąć u nas.

No wlasnie, pytanie jakie produkty :D

Najlepszym sposobem aby się dowiedzieć jest zerknąć na allegro jakie rzeczy sprzedają sie najbardziej i jaki jest popyt na nie.

Oczywiście najlepiej jakby wszystkie produkty jakie zamówisz od nich byłyby zrobione ze "smakiem" a nie tzw. Wieś tuning ;)

Opublikowano

Najlepszym sposobem aby się dowiedzieć jest zerknąć na allegro jakie rzeczy sprzedają sie najbardziej i jaki jest popyt na nie.

Oczywiście najlepiej jakby wszystkie produkty jakie zamówisz od nich byłyby zrobione ze "smakiem" a nie tzw. Wieś tuning ;)

Oni naprawde fajnie robia :) Poza tym nie wiem jak sprawdzic na allegro to co mowisz :)

Ringi widac - nie schodza, reszty nie wiem jak szukac... :/