Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Info jak w temacie :mrgreen:

nie żebym się chwalił, ale jestem zielony na tym forum i ogólnie w temacie BMW...

mam kilka pytań, które wynikły 2 tygodnie po zakupie tego cuda:

1. macie polską rozpiskę do bezpieczników?

2. pewnego pięknego dnia przekręcam kluczyk, a zegary nie reagują... poruszałem wiązkami popukałem w różne pudełka i przy następnym przekręceniu zadziałało. Zna ktoś powód?

3. jeden kluczyk nie działa ( tzn centralny zamek ) czy układ mógł się rozprogramować?

4. mam problem z oświetleniem kabiny - nie gaśnie, czasem zgaśnie ale potem potrafi się zapalić w trakcie jazdy, a lampka w bagażniku gaśnie po 15 minutach.

5. co sądzicie Panowie o LPG do tego auta?

W góry dziękuję.

Pozdrawiam

P.S. ...newbie... :modlitwa:

Edytowane przez Dark_Dog
Opublikowano

1. rozpiski poszukaj na forum - :search: na pewno znajdziesz

4. sprawdz te czujniczki przy drzwiach i w klapie bagaznika tam szczegolnie potrafi sie zaciac

5. lpg tak ale z tego co pisza na forum to tylko sekwencja ja mam IIgen i w miare jestem zadowolony choć raz na jakiś czas kichnie sobie w dolot :)

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

ad 5. ja mam w swojej 316 sekwencje zainstalowaną, wczesniej chodził w II generacji i faktycznie lepiej sie sprawuje. Jest róznica miedzy jazdą na LPG a benzynie (oczywiście na plus dla benzyny), ale to może byc również wina instalacji. Ja założyłem STAG300, zle dobrali reduktor no i przy ostrzejszym depnieciu przerzuca na benzyne, także to też ważne.

Podsumowując w przypadku mojej buni duża ekonomia kosztem nieco słabszych wyników.

pozdrawiam