Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich. nie wiem co sie dzieje w moim aucie ale caly czas mam wilgoc pod wykladzina w aucie - dywaniki suche, cala wykladzina na podlodze od gory rowniez sucha natomiast po podniesieniu za przedimi siedzeniami jest bardzo duzo wilgoci. wycieralem to juz nie raz ale caly czas jest mokro. nie wiem co sie dzieje i skad ta woda sie tam bierze. prosze o pomoc i porady jak sie tego pozbyc.

Były:

Ford Fiesta XR2i

Opel Calibra 2.0 16v ECOTEC

BMW E36 316I Coupe '98

BMW E46 330D Sedan '00

BMW E36 318 IS '95

vauxhal omega 2.5 v6

BMW E39 540iA '98

vw passat 1.9tdi

e46 328i '00

E46 325Ci kabrio '04

E60 520i '04

E46 330D touring Indyvidual '02

Jest:

BMW E65 730D '06

Opublikowano
Wiedz na kanał i zobacz podłogę ja mam już spokój gdy ją zrobiłem , lub za przednim siedzenie jest taki patent do odprowadzania wody (nie wiem jak to nazwać) okrągły metalowy odprowadzacz wody o średnicy 10cm około, jest on właśnie za przednim siedzeniem zaklej go czymś (silikonem) i masz spokój
Opublikowano

w sedanie przynajmniej jest pod fotelami przednimi taki plastyk okragly dzieki ktoremu jest cyrkulacja powietrza ja np go z lewej strony nie mialem i zawsze za fotelem kierowcy mialem mokro pod podloga. musisz to czyms zalepic szczelnie na goraco badz kupic taki specjalny korek albo maz gdzies dziure :)

Sprawdz nowe forum dopoero zaczynam :D

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...