Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak sprowadziłem betke po kilku km rozwaliło mi rolkę od pompy wspomagania założyłem nową koszt 120 zł po przejechaniu 150 km śruby się poluzowały i mało co miał bym ten sam wydatek może ktoś opisać jak ma mocowane śruby jakie podkładki może długość śrub nie wiem skąd ten problem ale auto było bite z przodu i niemry albo tury to naprawiały
Opublikowano

posprawdzaj mocowania pompy a jak założysz pompe i pasek to zobacz czy jest prostopadle do ośki pompy..po prostu czy pasek nie jest ułożony skośnie względem drugiego koła pasowegonp.

i załóż podkładki sprężynowe pod śruby czy tam nakrętki zapobiegnie to odkręcaniu się

Opublikowano
kolego tam jest rolka plastikowa a na nią przychodzi pasek i ja mam to spawać w BMW spawarka NIE musi być inne wyjście podkładki sprężynowe założę i sprawdzę czy OK dzięki
Opublikowano
są podkładki specjalne i to już wiem dzięki kolo spawaj sam ale jak co to dzięki za rade oki poradziłem sobie znów sam
Opublikowano
kolego tam jest rolka plastikowa a na nią przychodzi pasek i ja mam to spawać w BMW spawarka NIE musi być inne wyjście podkładki sprężynowe założę i sprawdzę czy OK dzięki

Kolega bono20002 nie napisał pospawaj tylko posprawdzaj, czytaj uważnie :)