Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe. Z3 ogólnie fajne autko ale ja bym nie kupił.

a wracając do tematu rozmowy to chciałem sie pochwalić że od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem E36 316i z 94 roku :D Sedan, kolor czarny

Autko jest bardzo zadbane, rdza w żadnym miejscu nie bierze, a silnik, hmmmm silnik to poprostu miodzio, bardzo cichutko chodzi, tak sobie tylko mruczy :mrgreen: bardzo mi sie podoba jego odglos. dalem za nie 10tysi ale naprawde jestem zadowolony z zakupu. Becia zarejestrowana i ubezpieczona, 0,5 roku w kraju.

mialem kupic 318i ale nie bylo nic ciekawego, a wlasciciel jedynej ktora mnie zainteresowala walnął sie tylko 12tys jak mówił mi jej przebieg(mówił 160 a było niby 148tysi i to z 92roku samochód), no ale i silnik nie pracował tak ładnie jak w mojej.

jak narazie jestem zadowolony. pojeżdze troche i dalej napisze moje wrażenia.

Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za wpisy :cool2:

Opublikowano
No to gratuluje :handshake: U mnie tata ma passata 1,6 101KM i 140Nm momentu, jak to auto ladnie sie zbiera powyzej 3 tysiecy to naprawde az mnie ciagnie by wywalic u mnie gaz, wkoncu 316i ma 1 KM wiecej i 10Nm momentu ;) No ale roznica w kosztach paliwa jest o polowe mniejsza wiec poki co dla studenta ktoremu rodzice nie dokladaja do utrzymywania auta jest to nie bez znaczenia wiec zostaje przy LPG, a bez niego 316i to naprawde auto ktore dowiezie sprawnie i przyjemnie na miejsce, pozdrawiam :)
Opublikowano
hehe. Z3 ogólnie fajne autko ale ja bym nie kupił.

a wracając do tematu rozmowy to chciałem sie pochwalić że od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem E36 316i z 94 roku :D Sedan, kolor czarny

Autko jest bardzo zadbane, rdza w żadnym miejscu nie bierze, a silnik, hmmmm silnik to poprostu miodzio, bardzo cichutko chodzi, tak sobie tylko mruczy :mrgreen: bardzo mi sie podoba jego odglos. dalem za nie 10tysi ale naprawde jestem zadowolony z zakupu. Becia zarejestrowana i ubezpieczona, 0,5 roku w kraju.

mialem kupic 318i ale nie bylo nic ciekawego, a wlasciciel jedynej ktora mnie zainteresowala walnął sie tylko 12tys jak mówił mi jej przebieg(mówił 160 a było niby 148tysi i to z 92roku samochód), no ale i silnik nie pracował tak ładnie jak w mojej.

jak narazie jestem zadowolony. pojeżdze troche i dalej napisze moje wrażenia.

Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za wpisy :cool2:

Napisz tylko czy kupiłeś auto z silnkiem M40 czy M43... inaczej pytając czy kupiłeś auto z łańcuchem rozrządu czy paskiem??

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

dawno mnie tu nie było ale miałem troche spraw do załatwienia.

w mojej Betce jest M43. ogólnie właśnie celowałem w taki silnik bo czytałem na forum że są mniej awaryjne. nawet jak patrzyłem na rocznik 93 to sprawdzałem czy jest łańcuch czy pasek(znaczy sie dziewczyny brat sprawdzał bo jest mechanikiem).

pierwsze 150 km za mna i jak narazie jest oki :D