Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam klubowiczow co myslicie o tym wyglada rewelka czy ktos takie cus montowalhttp://cgi.ebay.com/BMW-E36-E39-E30-E34-M3-M5-VERY-Bright-Angel-Eyes-CCFL_W0QQitemZ150247613200QQihZ005QQcategoryZ33714QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Opublikowano
ja mam ringi z e-baya za podobna cene , wygladaja tak samo jak te na zdjeciach.efekt bardzo fajny, wieczorem i w nocy swieca tak jasno ze nie moge zdjecia zrobic bo sie zlewa wszystko.ja polecam.co prawda mam je w e46 ale warto.
Opublikowano

nie nie odwazylem sie sam tego zrobic.pisali tu na tym forum ze lampy trzeba na parze rozklejac, ze elektryka itp.patrzylem sie na rece gosciowi ktory to robil sobie to powoli, chociaz robil to dopiero drugi raz to widzialem ze sie stara.ja jestem zadowolony.zaplacilem 150 zl,plus 20 napiwku dla tego co robil.

wazne jest zebys zamowil odpowiednie ringi.w sumie to zadna filozofia ale ja mam pojecie blade na temat takich rzeczy.sproboje dzis zrobic fotki i wrzucic zdjecia.

Opublikowano

urzyj :search: sam o tym miezy innymi pisałem łącznie z foto. Efekt super. Sam oceń. Pozdro

proszę bardzo:http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=80790&postdays=0&postorder=asc&highlight=ccfl&start=30

Opublikowano

a oto efekt bejca, polecam.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img229.imageshack.us/img229/7773/dsc00037so7.jpg

Opublikowano
widze ze efekt bardzo fajny podobie mie sie to martwi mnie to rozklejnie lamp czy to aby nie za bardzo inwazyjna sprawa co prawda u mnie jedna lampa troche paruje ponowne sklejenie zalatwilo by sprawe tak mysle no i nie wiem co z elektryka czy to sie podpina pod pozycje no i najwazniejsze czy nie rzutuje to cudo na swiatla drogowe
Opublikowano
moich lamp nie trzeba bylo rozklejac,byly na takie zatrzaski wiec problemu nie bylo.podpina sie to pod swiatla pozycyjne(zamiast) a dzieki przetwornicom nie ma problemu z kompem, zachowuje sie tak jakby to byly normalne lampy pozycyjne i nie wywala bledu.a czy rzutuje na swiatla drogowe to juz nie wiem.chyba nie bo czym niby mialoby rzutowac?
Opublikowano
w E39 nie ma żadnego rozklejania lamp!!! Nie wiem wogóle co ktoś napisał. Rozklejało się w e34 lub e30. Nie wiem jak jest w e46 ale z tego co słyszałem też są zatrzaski.
Opublikowano
dzieki za info panowie co do rzutowania to mialem na mysli czy nie rozpraszaja one te ringi normalnych swiatel mijania czy drogowych bo jednak sa one na kloszach.Wiem juz ze lampy w e39 sa na zatrzaskach to plus tylko jeszcz jedno mam pytanie panowie.Mianowicie na zdieciach e39 z ringami widze ze maja brewki na lampach domyslam sie zeby ukryc koncowki ringuw czy ma ktos zdieca e39 bez brewek jak to wyglada bo ja nie posiadam brewek a chce zalozyc owe magic ringi pozdrawiam.
Opublikowano
Ringi fajna sprawa,mam i nie zaluje zakupu ale efekt nie jest idealnie jak na fotkach gdyż musi być dość ciemno aby w ogóle byly widoczne jednak to nie to samo co serujne ale po zmroku mmmh efekt robi wrazenie

Ja slyszalem ze CCFL w dzien sa bardzo dobrze widoczne.

Opublikowano

sa widoczne.to tez kwestia umowna bo w sloneczny dzien to nawet swiatla mijania sa mniej widoczne niz w nocy.

p.s. moze kolega ma ringi wykonane w technologii LED (diodowej)?

Opublikowano
...mialem nadzieje kupujac owe ringii ze sa to swiatla o jakiejs specyficznej budowie skoro swiecą kregami a zakupione przeze mnie to zwykle pelne rurki obrecze z rowkami wokol osi na koncach ktorych sa diody swiecace ku gorze a swiatlo ich rozchodzi sie jak w rurkach i choc to prosta konstrukcja odbiegajaca od oryginalnych to naprawde polecam bo no coz swieca dosc slabo ale po zmroku robia naprawde fajny efekt i stosunek ceny do wynikow jest korzystny.
Opublikowano

nie oczekuj cudow i skomplikowanej od czegos co kosztowalo 150zl.

p.s. moje kosztowaly w przeliczeniu 80 zl i to juz z przesylka :twisted2:

Opublikowano

:cool2:

gubas robiles te zdjecia z jakas przeslona? bo ja probowalem i na moich zdjeciach widac tylko swiecace plamy!