Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam zapytanie dziś komputer wywalił mi dwa błędy bremslict elektrik i abbendlicht co to może znaczyć? patrzałem w instrukcji sprawdziłem bezpieczniki i żrówki wszystko jest ok a błąd dalej się pokazuje. Czy może to być spowodopwane tym że mam już praktycznie na krańcu tarcze z przodu i klocki??
Opublikowano
witam mam zapytanie dziś komputer wywalił mi dwa błędy bremslict elektrik i abbendlicht co to może znaczyć? patrzałem w instrukcji sprawdziłem bezpieczniki i żrówki wszystko jest ok a błąd dalej się pokazuje. Czy może to być spowodopwane tym że mam już praktycznie na krańcu tarcze z przodu i klocki??

bremslict elektrik - brak swiatel stopu

abbendlicht - swiatla wieczorne

sprawdz bo jeszcze ktos ci wjedzie w d... :)

z tarczami te komunikaty nie powinny miec nic wspolnego

Pozdrawiam
Opublikowano

BREMSLI. ELEKTRIK - brak świateł hamowania (stopiony bezpiecznik lub obwód).

U mnie wywaliło ten komunikat jak umarł czujnik-włącznik świateł stopu przy pedale hamulca. oryginał 70-80zł zamiennik 40-60zł.

ABBLENDLICHT - światło mijania (przepalona żarówka, uszkodzony bezpiecznik lub obwód)

Jak umarła żarówka od świateł mijania to się to zapaliło.

Sprawdź czy masz wszystkie światła.

Opublikowano
właśnie tu jest problem bo jeśli chodzi o światła stopu i wieczorne to je mam wszystko jest ok świcą się stopy działają bezpieczniki są ok a błędy dalej mi wywala
Opublikowano

to moze kolego wez i poczysc kostki bo moze jest slabby kontakt i jak modul testuje swiatla to wychodzi mu ze nie ma styku a jak podajesz pelny prad to dziala :)

Moze cos jest zasniedziale