Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że przy ostrym ruszaniu i na dwójce też czasem stuka coś z tyłu :( Dzwięk podobny jakby się po dziurach jechało i podejrzewam że przegub jest wyrobiony. Mam racje ??

Gdzie można kupić (w necie) takie cos i za ile (nie koniecznie nowy, czy oryginalny) bo na allegro jest tylko jeden i chyba też juz troche wyrobiony

mianowicie ten http://www.allegro.pl/item349576421_bmw_przegub_gumowy_guma_e46_20_diesel.html#photo.

wchodziłem dzis pod samochód i chciałem zobaczyć czy są luzy ale nie moglem tego znaleźć, pewnie gdzieś jest zabudowane ;/

droga jest wymiana przegubu ?

Opublikowano
A gdy jeżdzisz po dziurach też wydaje podobne odgłosy??
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. i znowu problem.... podczas jazdy moja niunia jakis dziwny dzwiek jest slyszalny, jadac na LUZIE (na biegu zreszta tez, na luzie bardziej slyszalny)slychac "terkot" w okolicy mostu lub tylnich kol.... dzwigalem auto na podnosniku i krecilem kolem slychac ten terkot mniej bo mniej reka nie zakrece kola 60km/h na poczatku myslalem ze to lozysko przy kole.. ale dzwiek dochodzi jakby z okolic dyfra (e 36 316i m40) drazni mnie to strasznie czy to juz padaka?? moze jak kupowalem bunie to mialem troty zamiast oleju przekladniowego nie wiem... po miescie pol biedy gorzej jak na trasie sie zagrzeje/zatrze badz cokolwiek innego.. Pozdrawiam!