Skocz do zawartości

Zerwana śruba trzymająca rurkę smarującą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zerwałem środkową śrubę mocującą rurkę smarującą w M40 :twisted2: Taki ze mnie mechanik :twisted2:

Mam wielkie szczęście, że akurat ta śruba trzyma tą rurkę, bo po przekręceniu główki resztę (szpilke z gwintem) można było wykręcić palcami. Fart, że nie muszę się bawić w wykręcanie jej, muszę ją jedynie kupić. :modlitwa:

nr 15 http://www.realoem.com/bm...434&hg=11&fg=25

I mam pytanie, czy dostanę ją tylko i wyłącznie w ASO? Bo trochę km mam do ASO :P A widze że ta śruba ma otworek na dole i 4 otworki po bokach na wysokości ten rurki do smarowania. Więc typowa śruba to to chyba nie jest.

Jedyne co wyczytałem z tego katalogu to że jest M8X1 ale czy takie śrubki z kanałami są dostępne w sklepach ze śrubami?

Opublikowano
Witam.

Zerwałem środkową śrubę mocującą rurkę smarującą w M40 :twisted2: Taki ze mnie mechanik :twisted2:

I mam pytanie, czy dostanę ją tylko i wyłącznie w ASO? Bo trochę km mam do ASO :P A widze że ta śruba ma otworek na dole i 4 otworki po bokach na wysokości ten rurki do smarowania. Więc typowa śruba to to chyba nie jest.

Jedyne co wyczytałem z tego katalogu to że jest M8X1 ale czy takie śrubki z kanałami są dostępne w sklepach ze śrubami?

hahahaha - witam w klubie :P - to się nazywa z tłumaczenia "PUSTA SRUBA" Proponuję wziąść wydruk z realoem z pokazaniem częsci i udać się do ASO - w innych sklepach nawet nie wiedzą, że coś takiego jest. Numer częsci też by się przydał.

Pzdr,