Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam poszukuje bmw e36 i zastanawiam sie nad kupnem uszkodzonej i znalazłem taką jak sądzicie opłaca sie taką naprawiać i jaki to koszt około może wynieśc.http://otomoto.pl/bmw-320-24v-C4123194.html
Opublikowano
oglądałem ją w tym komisie. Jedno co musze powiedzieć to to, ze bym ją sobie darował, bo te zdjęcia nie pokazują wszystkiego.
Opublikowano
Kolego jakbyś sie na nią zdecydował chętnie zamienie sie na tylnie oparcie kanapy ,oczywiście za jakąś dopłatą ,szukam wlasnie oparcia z podłokietnikiem. :D
Opublikowano
Tą bym sobie odpuścił - zdjęcia niewiele pokazują. Inna sprawa, że samochód kompletnie goły - no może poza podłokietnikiem z tyłu. Naprawa samochodu w tej cenie jest na ogół mało opłacalna.
Opublikowano
Nie ma pół przodu poza częściami blacharskimi.Mało widac ze zdjęć ale jak bys zajżał pod maskę to pewnie jeszcze bardziej byś był przekonany na nie. Jak masz takie pieniądze żeby kupić to auto i zrobić to juz lepiej poszukać coś całego. Może ktoś sprowadzi taniej.
Opublikowano

powiem ci jako mechanik nie pakuj sie w to bo po pierwsze osoba ktora ja wystawila za to cene w takim stanie i roczniku ma nie rowno pod sufitem

a po drugie w granicach 4000 5000 jak poszukasz kupisz nie uszkodzona a naprawa takiego auta czesci robocizna malowanie nie bedzie tanie

lub w tej cenie z mijszym uszkodzeniami ale przedewszystkim w lepszym stanie

Opublikowano

na forum widzialem, ze ktos sprzedaje ladna 316 za 6-7 tys.. wiec jak cos to napisz to podam Ci namiar.

Naprawa tej.. nieoplacalne

Opublikowano

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...