Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mam pytanko czy orientuje sie moze ktos czy sa sklepy, dobre sklepy z czesciami do bmw...internetowe lub w okolicach Poznania?? Chodzi mi tu konkretnie o krokowca, czy idzie w ogole dostac nowke??

pzdr

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Kurcze, to robi sie konkretna cyfra...wydac 500 na krokowca troche duzo:/ uzywki chodza po ok 100zl tylko nie wiadomo jak dlugo na takim sie pojezdzi??!!

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Kolego nie kupuj używanego silniczka krokowego.Zadzwoń pod ten nr.604436397.Jak podasz nr silniczka to gostek poda ci cenę (oczywiście wszystko nowe firmy Bosh )Ale ceny faktycznie wahają sie od 400 do 700 zł do BMW.
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
Ok.Trzeba bedzie zadzwonic:/trudno sie mowi bedzie trzeba dokonac tego zakupu...Moze mi rozloza na raty:)

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Kolego nie kupuj używanego silniczka krokowego.Zadzwoń pod ten nr.604436397.Jak podasz nr silniczka to gostek poda ci cenę (oczywiście wszystko nowe firmy Bosh )Ale ceny faktycznie wahają sie od 400 do 700 zł do BMW.

Ma tylko do bmw, czy do innych marek też ?

Opublikowano
Nie jestem do końca pewny czy ma silniczki krokowe do innych marek aut (i nie chciałbym wprowadzać cię w błąd kolego )ale wydaje mi sie ze chyba tak.Bo nr dostałem od kolesia co jeździ Mietkiem.Najlepsze jest to ze jak koleś ma na miejscu dany model silniczka krokowego do BMW i pogadasz z nim ze nie jesteś pewien czy ten twój już jest padnięty (to koleś pozwoli ci sprawdzić nowy silniczek)Sklep znajduje się w Pruszkowie. :cool2:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif