Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Stoję przed wyborem albo doposażenia E60 w moduł Bluetooth, żeby móc łączyć się z tel. i rozmawiać, lub kupić jakiś zestaw. Co lepsze? Czy w ogóle da się doposażyć E60 w ten moduł? Jak to jest z jakością rozmów, jakieś szumy, trzaski, dobrze słychać? Jeśli alternatywa to co polecacie?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Hej

Oryginalny BT dziala bez zarzutu, jakosc polaczenia super, a do tego pelna obsluga przez i-drive, ale nie ze wszystkimi modelami telefonow niestety :(

co do podlaczenia alternatywy to jasne mozna, dostajesz dodatkowy glosnik, przez tapicerke wedrujesz z mikrofonem i tez bedzie dzialac. ja polecam oryginal

Opublikowano

Mialem niedawno taki sam dylemat. Wybrałem dodatkowy zestaw bluetooth NOKIA CK-7W

cena 200 zl na allegro + instalacja 100 zl

nie mam podłączenia pod wyciszanie radia ale to tylko jeden dodatkowy ruch przycisk jest na kierownicy - jak znajdziesz instalatora który sie będzie chciał pobawić to podłączy sie pod wyciszanie radia

przycisk do obierania mam zainstalowany zaraz przy podłokietniku przed I-drive. Głośnik pod kolumna kierownicy i słychać doskonale.

Doposażenie w oryginalny moduł to około 1500 zl.

• 3 tygodnie później...