Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak będą chcieli nie mniej niż 350zł to im ślicznie podziękuje. Za co, za 5 min roboty? Jeszcez mnie nie pogieło :) Njwyżej nie będzie bajerów. Wysrtarczy że śmiga ok. No pali mi mniej niż 10. Średnio spaliła mi 8 (miasto-trasa spokojna, czyli normalna jazda), ale mam padnięty przepływomierz. Jak wymienię może zejdę trzoszke mniej. Napewno 330d może palić poniżej dyszki, najczęściej zależy to od kierowcy nie samochodu :)
Opublikowano
Włąśnie druknołem stronkę, poleciałem do samochodu i działa. Narazie przeleciałem do 2.0 (fajnie pokazuje czy wszystkie kontrolki i zegary działąją). Można bez problemu się pobawić. Idę dalej porobić testy.
Opublikowano
Przetestowałem wszystkie punkty, łącznie z 21 (reset-niczego nim nie skasujecie, nie ma obaw) można śmiało się pobawić. Okazuje się, że softu nie trzeba zmieniać, jeśli zmieniamy dźwigienkę kierunków na dźwigienkę z OBC bo wszystki funkcje są w kompie, jeśli musi być zmieniony to tylko po to żęby komputer wiedział że podawany sygnał z dźwigienki ma zmieniać wyświetlaną funkcję. Ale chyba nie warto ładować kasy na przełącznik kierunków jeśli i tak wszytko można sprawdzić, z troche utrudnionym dostępem ale można.