Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

tak sie zastanawiam... mam w swoim bmw SRS(4xair bag) i jak przekrecam zapłon to nie świeci sie zadna kontrolka od poduszek.... a mnie sie wydaje ze powino byc tak ze jak właczam kluczyk na zapłon to sie zaswieca, właczam silnik to gasnie! czyz nie tak powinno byc???

jesli tak ma byc to co miałem tam kombinowane??? bo poduszki sa na 100% bo sam sprawdzałem!

Opublikowano
masz problem z poduchami na zaplonie powiny ci sie na pare sekunt zapalic poduchy i po chwili zgasnac to informacja ze wszystko jest wporzadku jezeli sie nie oswiecaja (a moze byc to tylko spralona zarowka w zegarach) lub oswiecaja gasna i pochwili znowi oswiecaja oznacza to ze jest jakas awaria systemu polecam zrobic tak pierw wyciagnac zegary sprawdzic zarowke jezeli jest oki podjechac na komputer w celu sprawdzenia
Opublikowano
Witam umnie jest tak samo po przekreceniu kluczyka zapala sie kontrolka poduszki i gasnie :cool2: