Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIAŁA NAJSZYBSZY I WOLNY CALY CZAS CHODZI WYCIAGALEM WTYCZKE OD SILNICZKA I JEST CALY CZAS PRAD CZY TO PRZELONCZNIK? :search:

ODPIOŁEM MANETKE I TEZ NAGINALY

A STEROWNIK GDZIE SIE ZNAJDUJE?????????

Opublikowano

Witaj kolego. Moze nie na temat ale sa pewne zasady pisania postów:

1. nie piszemy z CAPS LOCKIEM (czyt. DUZE LITERY !! )

2. nie pisz nowych postow 1 pod 2gim bo robisz smietnik , zawsze uzywaj opcji EDYTUJ POST jak cos chcesz dodac do istniejacego posta lub tematu.

TO tak na marginesie twojego problemu, bo mysle ze nalezy zaczac wizyte na forum od pewnych zasad aby kazdemu czytało sie lepiej :roll2:

Opublikowano

Marcin W - proszę nie nadużywać wielkich liter i nie mnożyć kolejnych postów. Drogą edycji można dopisać coś do postu, który pozostaje jeszcze bez odpowiedzi.

Wszystko jest w regulaminie – proszę go przeczytać i zastosować się do tego zapisu.

Tym razem sam „scaliłem” posty.

Pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png