Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

mam taki "drobny" problem z moją e46 320d, którą kupiłem niedawno.. mianowicie zaraz po zakuie nie można było ustawić zegarka - regulacja prawym przyciskiem przy zegarach nic nie dała, zawsze pokzaywała mi się temperatura.. niedawno z konieczności wyjałem aku do ładowania - po założeniu coś się "zresetowało" i teraz wyświetla mi zegarek, który ustawiłem bez problemu.. nie mogę natomiast znaleźć funkcji wyświetlania tempertury! żaden przecisk nie działa.. nie mam komputera (bez przycisku z dźwigience kierunkowskazów) - wskaźnik na desce pokazuje tylko czas/temperturę.. miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

hmmm.. dzięki za odp.

Tylko widzisz do tej pory miałem termometr, tzn - pod licznikiem kilometrów wyświetlał mi temperaturę, którą mogłem przełaczać przyciskiem przy zegarach pomiędzy C a F! Nawet jak temp spadała poniżej 3 stopni to mi piskał i wyświetlacz tempertaury migał... normalnie jaja..

Opublikowano
hmmm.. dzięki za odp.

Tylko widzisz do tej pory miałem termometr, tzn - pod licznikiem kilometrów wyświetlał mi temperaturę, którą mogłem przełaczać przyciskiem przy zegarach pomiędzy C a F! Nawet jak temp spadała poniżej 3 stopni to mi piskał i wyświetlacz tempertaury migał... normalnie jaja..

Poprostu ktos na szybko zamontowal inny licznik

Xdrive

Koder