Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

szukałem na forum ale zazwyczaj problem ze stacyjka jest trochę inny od mojego. Mianowicie nie mogę wyciągnąć kluczyka ze stacyjki. Po wyłączeniu silnika i przekręcenia kluczyka do odcięcia prądu nie można obrócić go dalej do pozycji w którym można go wyciągnąć. Blokada na kierownicy nie jest wyłączona, silnik pali bez problemów i nie mam pojęcia co to może być...

pzdr !!!

Opublikowano
dziwnym sposobem naprawiło sie samo...po odłączeniu akumulatora kluczyk wyszedł bez problemu. Ostatnio mam problem z "elektryką" czasami otwierają mi się drzwi tylko u kierowcy reszta pozostaje zamknięta w takich przypadkach nie chce mi odpalić, musze ponownie zamknąć drzwi i otworzyć tak żeby zaskoczyły wszystkie. Dziwna sprawa...musze dorobić kluczyk bo pewnie z nim jest jakiś problem, pewnie się wytarł chociaż pewności nie mam ...dzięki za odpowiedz...;)