Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Kiedys kupilem na allegro ringi do E38 i chcialbym je zalozyc :) tylko mam pytanie ? czy jak bede zdejmowal klosz od lampy czy ten klosz nie peknie ?? i chcialbym abyscie sie jescze wypowiedzieli czy warto zakladac te Ringi :) pozdrawiam
...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano

Spoko poodpinaj spinki dookoła klosza i klosz sam odejdzie ,jest plastikowy więc niegrozi ze pęknie.wiesz że wcześniej musisz sciągnąć zderzak?nad ringami sam się zstanawiam tylko nie "led"ponoć sie przepalają i słabo świecą.

Jak założysz to napisz jak efekt.

Opublikowano
ok dzieki za odpowiedz:) nio ja wlasnie mam te LED ale z tego co ja wiem to wlasnie diody LED maja dluga zywtonosc..i odpalelem je poprzez podpiecie do akumulatora za dnia i widac bylo jak swieca..zobacze jak zaloze i wstawie photo :) Pozdrawiam
Opublikowano

po pierwsze nie musisz zadnego zderzaka sciagac. po drugi klosz jest ze szkla a nie plastikowy

zycze milego zakladania. a i nic trudnego wyciagnac klosz. 4 bodajze srubki. pozdr

BMW BardzoMysleWybornie
Opublikowano
jeszcze jedni mam pytanko...jak umocować te ringi ?? przykleić je klejem ??
Opublikowano
a nie lepiej sciagnąc ci lampy z usa wyjda ci jakies 700 zeta bedziesz mial soczewki, czarne tlo i ringi a w dodatku jak wygladaja jak z modelu po lifcie ale wybór nalezy do ciebie
Opublikowano
nio może i tak ale znalazłem na allegro ringi z przetwornicami 10 x lepiej swieca niz te zwykle ;) a co do lamp z soczewkami to jakos bardziej podobaja mi sie oryginalne :P