Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam następujący problem. Połamał mi się uchwyt w którym montuje się żarówkę razem z oprawą. To jest taki plastik koloru chyba brązowego mocowany na trzy śrubki. Wklada sie w niego oprawę przekręca i wszystko pięknie się trzyma. Problem w tym, że u mnie połamały się ząbki w tym mocowaniu (nie wiem nawet kiedy) żarówka się wysunęła na tą oprawę i ją stopiła. To jest prawa lampa siedząc w środku auta i żarówka chyba H7 ta od zewnętrznej strony. Nie mogę znaleźć tej części w realoem albo nie mogę jej rozpoznać, więc proszę o pomoc bo chcę zadzwonić do serwisu w Niemczech i przesłać im obrazek i zdjęcie części a nie mogę jej znaleźć. Chyba że jest to część lampy nie sprzedawana osobno, ale jest mocowana do obudowy więc chyba można ją kupić.

Jak ktoś wie to proszę o pomoc.

Opublikowano
Polecam sklep w Warszawie na Narbuta tel. (0-22) 646 64 84. Również szukałem części do lampy i mimo że serwis w Łodzi mi nie pomógł - oni dali radę !! albo używane dokup. pozdr