Skocz do zawartości

Pytania o sekwencyjny wtrysk gazu DREAM XXI N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytań dotyczących tej instalki.

Pisałem już wcześnie odnośnie moich problemów z tą instalacją więc postanowiłem stworzyć post w którym będzie nieco więcej informacjina jej temat.

Pierwsze pytanie to że do sondy lambda idą dwa przewody, jeden od strony sondy drugi od strony komputera,który przewódpowinien byc podłązony do sondy, z tego co w tej chwili kojarzę to jest tam różowy i brązowy!?

Jakie najlepsze wtryski do tej instalacji zastosować??

W programie do konfiguracji jest zakładka "MAPA" czym są liczby zawarte w danych komórkach(chodzi o odniesienie do rzeczywistości?

Jakie dysze zastosować do 2,5 24v?

Mam nadzieję że informację które będę wypisywane w danym poście pomogą wielu osobom!!

Pozdrawiam

Opublikowano
mam ten sam silnik i instalacje gazowa po duzych przejsciach :cry2: .mam zalozony obecnie d.t gaz nie polecam,po przerobkach mam zrobione tak:miedz8mm,wtryski valtec 3ohm czerwone ale podobno1ohm sa lepsze.reduktor powinien miec zapas mocy jakies30KM.