Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jak w temacie,mam pytanie zmienialem ostatnio tuleje wachacza tylnego ta wieksza co jest pod progiem i ona jest zamocowana w takim jakby koszu ktory jest przykrecony trzema srubami do progu,tylko ze zauwazylem ze tam na tym koszu te otwory na sruby sa troche powiekszone tak jakby to mila byc jaka regulacja tylko teraz pytanie czy to jest po to zeby latwiej sie to zakladalo czy w jakis sposob wplywa to na kat kola :?: :?: :?:
Opublikowano
Kolego nie grzeb tam tylko jedz i ustaw geometrie.Ewentualnie zmień jeszcze to co tam puka stuka i wtedy jedz.Znam pacjenta co tam grzebał i w tydzień mu opony zabrało.Mam ten temat w małym paluszku kolego bo przechodziłem gechennne z tylnym zawieszeniem.Jedz ustaw geometrie :cool2:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
A sam zmieniałeś te tuleje?? Dużo roboty? Bo mam juz kupone te tuleje tylko nie wiem czy jechać do mechanika czy sam dam radę?