Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uwaga!!!!!!!!!! Jesli masz oc AC lub ine ubezpieczenie W warcie z małych literek bo nie zasługuje na firme Warta tylko oszusci!!!!!!!!!!!! Wycena z przedstawiona moja fv pro z Aso oraz z wycena mojego Rzecoznawcy wyniosła 3300 Pln mniej niz mi zaproponowali....Dzoniłem do Rzecznika Praw Ubezpieczonych Powedzial ze najgorsze "Dziadostwo" Zostaje mi tylko Sąd i walka o reszte pieniązkow!!! Zadowoloenie mam jedynie z pracy KMechanicznej Perfekt!!! zadnej szpachli i zadnego Kitu no ale pociagneło po Kieszenii Dla kolegow z wawy polecam Warsztat Na ulicy Wólczyńskiej 55(Bielany Chomiczówka kolo cmentarza powołac sie na łokasza czerwone e39 bedzie rabacik polecam warsztat jestem bardzo ale to bardzo zadowolony moze nie najtaniej ale serio superrr. Takze Panowie uwazajcie na warte bo firma z tak Duzą Renomą jest naprawde dezczelna i poszkodowanych traktuje bardzo zle a na pieniadze nadal czekam mimi ze mineło tyle czasu....

Czerwna bo??...bo szybsza xD

http://www.ctr.pl www.kamery.pl

Opublikowano

Tak a'propos, jesli robi sie bezgotówkowo w ASO czy innym warsztacie, to nikt nie zakłada uzywanych części Ubezpieczalnia nie przyznaje uzywanych części, tylko zamienniki ewentualnie oryginały jesli sie ASo z ubezpieczycielem pobaruje, wiem przerabialem ten temat niedawno :duh:

Jesli ASO wystawi swoja opinię to zaklad ubezpieczycielski nie podwaza jej, a nawet jesli to masz prawo/tudzież ASO ma prawo do poproszenia o nastepna wycene. Tylko jesli uszkodzona częśc była wczesniej np Szpachlowana prostowana itp to zaoproponuja Ci jakis procent a nie 100% ze starej częsci. Mi np przyznali blotnik zamiennik tani za 100,00zł. Przysalili ten blotnik i ASo zamowilo kolejna wycene bo ten blotnik nie pasowal, wiadomo jak to jest z zamiennikami, jakies inne ranty itp...i dostalem oryginał z BMW. Troszke wiecej czekania ale warto. Zawsze masz prawo sie odwolac i żądać drugiej wyceny, chyba ze autko bylo wczesniej robione np spawane coś było, szpahclowane albo klejone to nie masz zbytnio szans na 100% z uszkodzonej czesci.

Opublikowano
ale ja nie mam bitego auta wczesniej błotnik maska zderzak nie byly wczesniej ruszane mam ich w "pupie" odbiore tylko kase i skladam sprawe do sadu, bo nie beda " Ciarachy" i Oszusty żerowały na poszkodowanym nie miałem samochdou ponad 40dni a kto mi zwróci za ten czas... ktos mi posoł sam nie z mojej winy i nawet ze bardzo sie ciesze z naprawy bo jest gittt to i tak patrzac na sam wiem ze byl uderzony a to jest dyskomfort psychiczny....i kto mi za to zwróci??? za mokniecie na deszczu 9 h jak czekałem na policje ....poprostu masz uklady masz dobra wycene nie masz ukladów [BAD]

Czerwna bo??...bo szybsza xD

http://www.ctr.pl www.kamery.pl

Opublikowano
To jestes na wygranej pozycji. Najpierw poprosilbym Aso aby jeszcze raz sprowadzilo rzeczoznawce, skoro masz wszystkie oryginalne czesci, to nalezy ci się 100% nowych. Aso musi się postarac o to, aby ubezpieczalnia zwrocila za wszystko tak jak ma być. Naciskaj na ASO, ze chcesz miec wszystko w oryginale tak jak było, dziwna sprawa bo zazwyczaj nie kwestionuja oceny ASO :jawdrop: jesli miales oryginalne czesci to masz prawo miec takie same, podobnie bylo w moim przypadku i druga wycena stwierdzila ze przynaja mi oryginalne czesci nowe, bo nivy jakim prawem masz miec jakis tani zamiennik skoro wczesniej miales nieruszony oryginał??? Co do sadu to nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że z sądem to troche potrwa i pozatym nie wiem jak z kosztami postepowania sadowego, jesli ubezpieczalnia przegra to płacą wszyscy. Koledzu z forum mowili, ze jak jest taka sprawa to masz praktycznie wygrane w sądzie, tylko nie każdy chce sie barowac ze strachu przed tym całym bajzlem, ale jesli masz sytuacje jasną jak papier to powinienes wygrac. Współczuje, mialem 2 ttyg temu małą stłuczke i przechodzilem przez to samo tylko ze PZu było łaskawsze i przyznalo mi to co chciałem,ale tutaj duzo zawwdzieczam ASO, które negocjowało z PZu wycene, jak mówiłem były dwie a wlasciwie trzy, trzecia na koniec odnosnie zawieszenia, bo skrzywil sie drążek kierowniczy, wiec dali nowy. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Napisz do kolegi U95, kolega ma chyba E46 wydawał się zaznajomiony w temacie