Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaki według was powinien być koszt wyjęcia całego tylnego zawieszenia, wału etc... i przyspawanie tylnej belki do karoserii od dołu i prawdopodobnie od góry, z pośród 4 mocować 2 są naderwane, podobno to częsta dolegliwość w e36 M50B25.

Jeden mechanik wycenił mi wyjęcie wszystkiego i pospawanie na 1000 PLN i 3 dni roboty, natomiast drugi na 800 PLN i 1 dzień roboty, co wy na to? można jeszcze coś potargować? czy może ktoś dał by rade zrobić to taniej?... ogólnie jestem załamany, myślałem, że to dyfer i wymienie go sobie na szpere a tu takie rzeczy ... :( :(

Opublikowano
Popytaj znajomych moze ktoś zna mechanika, który na codzien pracuje w serwisie a po godzinach sobie dorabia. Ja mam taki układ z kolegą i za takiemanewry skasowałby pewnie ze 100 góra 200zł.
Opublikowano
Dam 300 i umów mnie z tym kolegą :) jeśli ktoś zna mechanika w Warszawie lub powiedzmy w okolicach ok 50 km od niej i zrobił by mi to w miare rozsądnej cenie to dajcie znac! :modlitwa: